Reiki Healing

Kan:
Give dig større ro
Nedsætte stress og tankemylder
Balancere dine energier 
Forøge kroppens evne til at helbrede
Øge dit selvværd og selvtillid
Være med til at give slip på sorg, angst og frygt
Eller blot være en kærlig stund for dig selv


En healing session hos mig består af en kort indledende samtale, hvor du selv kan fortælle mig, hvis der er nogen ting du tumler med, som du syntes jeg skal vide inden vi går i gang.
Selve healingen vil foregår liggende, hvor jeg med håndspålæggelse vil gennemgå hele din krop,  for at skabe fri adgang ind til

energierne. Jeg arbejder intuitivt, så hvis jeg mærker, at der er behov for ekstra opmærksomhed i nogen områder, så giver jeg dette et ekstra fokus.
Du vil eventuelt komme til at mærke en varmen og sitren i kroppen, men ellers er det en meget rolig oplevelse, som du blot skal tage ind og nyde. 


Med Reiki healing kan du opnå en indre ro, reducering af tankemylder, reducering af stress, angst og frygt, samt en reducering af smerter i din krop. Du kan samtidig opnå en bedre selvværds følelse og det kan være et supplement til dit sorg arbejde. 

Det er igennem din krop, igennem energierne, du skaber en forandring.  

Hvis du har spørgsmål vedrørende healing, så kontakt mig endelig og ellers kan du Klikke her for booking. Hvis der ikke er nogen ledige datoer der passer dig, så ring og vi finder en dato sammen. 

Jeg glæder mig til at invitere dig velkommen på briksen. 

Namaste