Firma yoga

Er du som arbejdsgiver, en der tager dine medarbejder i hånden og går du op i dine medarbejders sundhed og velbefindende og gerne vil gøre en ekstra indsats for dine medarbejder? Så er Firma yoga ved Changing Mind, lige netop noget for dig og dit firma.  

Jeg vil holde rummet for dine medarbejder og skabe en nærværende yoga praksis, så de sammen kan koble af, komme ned i deres krop og sind og mærke roen sænke sig over dem. På den måde vil de komme retur, med en lethed og ro, der skaber overblik, struktur og fokus i deres arbejde, men bestemt også i dem selv.

Når jeg arbejder med fokus og opmærksomhed i min yoga praksis, skærper det nemlig også fokus og opmærksomhed udenfor yogamåtten og du får altså derved mere fokuseret og opmærksomme medarbejder. Medarbejder der vil tage roen med sig hjem og sende dig, kære arbejdsgiver, en kærlig tanke, når de mærker yogaens gavnlige effekter derhjemme også. For yogaen vil følge dem både i deres arbejde og i deres personlig rum. Undervisningen tager udgangspunkt i Hatha og Yin yoga og vil vare 60 min. 

Hvis dette har fanget din interesse og du gerne vil være med til at gøre en forskel for dine medarbejder, så kontakt mig for en uforpligtende samtale, hvor vi sammen finder frem til det rette forløb for dig og dine medarbejder.

Jeg glæder mig til at invitere dine medarbejder velkommen på yogamåtten. 

Namaste.